Beste klanten,

In deze moeilijke periode stellen wij de veiligheid van onze klanten en van het personeel van Vertbaudet voorop.

Naarmate de situatie omtrent het coronavirus (Covid-19) evolueert, nemen wij alle noodzakelijke maatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van de regering.

Wij volgen de berichtgeving aandachtig op om snel te kunnen handelen. Daarom heeft de directie van Vertbaudet besloten om tot nader order alle Vertbaudet-winkels te sluiten.

We zullen onze activiteit hervatten zodra we de zekerheid hebben dat het heropenen van onze winkels de gezondheid van de personen die er werken en van onze klanten niet in gevaar brengt.

Onze website vertbaudet.be functioneert momenteel normaal en biedt u toegang tot onze producten. Wij nemen uiteraard verhoogde veiligheidsmaatregelen in ons magazijn.

Onze teams blijven op afstand beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden, in het bijzonder vragen over de behandeling en levering van uw bestellingen. Wij stellen alles in het werk om de veiligheid van onze teams te waarborgen.

We zijn ons ervan bewust dat deze situatie voor u ongetwijfeld ongemak met zich meebrengt. Maar we blijven hopen dat de situatie onder controle blijft dankzij ieders inspanningen, en we denken aan alle mensen die door deze epidemie getroffen zijn.

Zorg goed voor uzelf, uw kinderen en uw naasten.

Bedankt voor uw begrip,Vertbaudet