Gratis retour in een Mondial Relay-punt. Ruil of terugbetaling binnen de 15 dagen van kleine artikelen.

Indien u niet geheel tevreden bent met een artikel, kunt u ons het artikel binnen de 15 dagen in zijn originele verpakking terugsturen om het te ruilen of om uw geld terug te krijgen. Wat u hiervoor moet doen:

  • Noteer op de retourbon, die u samen met het oorspronkelijke pakket heeft ontvangen, tegenover elk artikel dat u teruggeeft het overeenkomstige aantal en het cijfer van de teruggavereden.
  • Plaats de bon in uw pakket met retourartikelen.
  • Kleef op uw retourpakket het retouretiket van Mondial Relay dat in het oorspronkelijke pakket werd meegestuurd.
  • Geef uw pakket af bij een Mondial Relay-punt bij u in de buurt.Klik hier om het dichtstbijzijnde Mondial Relay-punt te vinden.
  • Het Mondial Relay-punt zal u een afgiftebewijs overhandigen.
  • Voor een ruil: Vul de bon op de achterkant van de factuur in en plaats hem in uw pakket. (Zie de algemene verkoopvoorwaarden). Kleef daarna het retouretiket van Mondial Relay, dat in het oorspronkelijke pakket werd meegestuurd, op uw retourpakket en geef het pakket af bij een Mondial Relay-punt bij u in de buurt.

Vertbaudet verbindt zich ertoe de geldbedragen zo spoedig mogelijk terug te betalen, onder voorbehoud van het naleven van de hierboven genoemde voorwaarden, ten laatste 14 dagen na ontvangst van het aan ons gestuurde verzendbewijs van het retourpakket of na ontvangst door ons van het retourpakket (de ontvangstdatum van het verzendbewijs wordt weerhouden in geval van twee ontvangstdata). De verzendbewijzen die worden aanvaard zijn de afgiftebonnen die door een Mondial Relay-punt worden overhandigd.

Veilige betaling

Wij zorgen ervoor dat persoonlijke informatie en gegevens door middel van zeer strenge procedures in ons bedrijf beschermd worden. Voor de opgenomen gegevens via internet gebruiken wij het protocol SSL (Secure Socket Layer) dat u een hoog beschermingsniveau garandeert. Bovendien worden al uw betalingen via 3D Secure gedaan. Als u, aan het einde van uw bestelling, uw creditcard nummer opgeeft, wordt de autorisatiebehandeling automatisch cryptisch doorgegeven. U heeft ook de mogelijkheid om via Paypal te betalen. Alle doorgegeven informatie is gecodeerd en de veiligheid en de vertrouwelijkheid van uw transacties zijn gegarandeerd.