WELKOM BIJ VERTBAUDET!

Maak gebruik van€10*

door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
U wordt dan als eerste geïnformeerd over onze
nieuwe producten, goede tips en
actuele gebeurtenissen!

*zie sitevoorwarden
×

Black Friday Babyartikelen & Baby- en kinderkleding op vertbaudet.be

Black Friday Babyartikelen & Baby- en kinderkleding op vertbaudet.be

Afspraak eind november voor Black Friday op vertbaudet.be

Het is bijna Black Friday. Afspraak eind november voor een volgende commerciële actie rond Black Friday. Profiteer ervan om ondertussen onze andere promoties.

Black Friday: elk jaar kortingen op onze beste producten

Black Friday is afkomstig uit de Verenigde Staten. Deze dag is ook in België aan een opmars bezig en dat vinden we bijzonder leuk! Eenvoudig gezegd is Black Friday een unieke kans om koopjes aan zeer scherpe prijzen te scoren. Uiteraard vind je bij vertbaudet een selectie zwangerschapskleding, kinderkleding en babykleding tegen uitzonderlijke prijzen! De term Black Friday (vertaald ‘Zwarte Vrijdag’) werd in de Angelsaksische landen bijzonder populair en gaat ook in Europa steeds meer over de tongen. Misschien doet de naam ‘XXL-dag’ bij jou wel een belletje rinkelen? Wel, het gaat om precies dezelfde dag met unieke koopjes. Tijdens Black Friday vind je inderdaad XXL-solden ... maar dan tijdens een zeer korte periode!

Black Friday: uitzonderlijke promoties op het juiste moment

Black Friday vindt elk jaar plaats op de dag na Thanksgiving, op de vierde vrijdag van de maand november. Op die dag worden er exclusieve promoties aangeboden op een selectie accessoires, kleding, beddengoed en decoratie! In de Verenigde Staten wordt Black Friday enkele dagen later gevolgd door Cyber Monday, de maandag die volgt op Thanksgiving, de beroemde Noord-Amerikaanse feestdag waarop dank wordt gezegd voor alle goede dingen uit het afgelopen jaar. Black Friday valt vóór de maand december en is dan ook een unieke gelegenheid om voordelig je wintergarderobe te vernieuwen of je kinderen een feestoutfit te bezorgen. Tussen de aankopen voor het nieuwe schooljaar en de eindejaarsfeesten kun je dankzij Black Friday voordelig je slag slaan. Ontdek ook de andere producten van Vertbaudet: babyartikelen, meubilair, decoratieaccessoires, ... En wat als je nu eens van de Black Friday-aanbiedingen zou profiteren om jouw dierbaren een plezier te doen? Vergeet niet dat Kerstmis voor de deur staat …

Black Friday voor kinder- en babymode

Black Friday bij vertbaudet staat voor uitzonderlijke aanbiedingen op kinderkleding voor meisjes en jongens, vanaf de geboorte tot 14 jaar. Vijf dagen lang profiteer je van onklopbare prijzen! Wacht niet langer! Om je kind klaar te maken voor de winter, een geboortegeschenk te geven of een outfit voor de eindejaarsfeesten samen stellen, vind je bij vertbaudet een selectie Black Friday-artikelen om het jaar spetterend af te sluiten.

Black Friday voor aanstaande moeders

Black Friday is een unieke gelegenheid voor aanstaande moeders om zichzelf aan zeer scherpe prijzen in de watten te leggen! Bereid je voor op een comfortabele winter met een trui, een sjaal of een jas van vertbaudet en neem een kijkje tussen onze geselecteerde producten. Vergeet ook niet om je geboortelijst vóór Black Friday samen te stellen, zodat jouw familie en vrienden volop kunnen genieten van onze promoties en koopjes. We bieden exclusieve kortingen aan op een grote selectie van onze zwangerschapskleding zodat je met een gerust hart op de komst van je kleine spruit kunt wachten.

Black Friday op babyartikelen

Profiteer van Black Friday bij vertbaudet om je baby met open armen in jouw gezin te verwelkomen! Ontdek onklopbare prijzen op kinderwagens, kinderstoelen en autostoelen van vertbaudet, met producten die exclusief werden geselecteerd voor Black Friday. Profiteer van de kwaliteit en het comfort van vertbaudet voor de veiligheid en het geluk van jouw kind ... tegen een spotprijsje!

Black Friday op meubilair en decoratie

Heb je een nieuw kinderbed nodig of wil je het interieur van de kinderkamer opfrissen? Dan komt Black Friday bij vertbaudet als geroepen! Vijf dagen uitzonderlijke kortingen op een selectie meubels en decoratieaccessoires, een kans die je niet mag missen. Verwen jezelf met de verlaagde Black Friday-prijzen van vertbaudet op meubilair en decoratie.

Black Friday op speelgoed en spelletjes voor kinderen

Vertbaudet.be bezorgt jouw kind een onvergetelijke Black Friday! Ontdek een selectie spelletjes en speelgoed voor je kinderen, vanaf de geboorte tot 4 jaar, met exclusieve kortingen en ongeëvenaarde prijzen. Of het nu gaat om educatief of ontdekkingsspeelgoed voor de allerkleinsten, spelletjes om buiten te spelen of creatieve activiteiten: vermaak je kinderen tegen een zacht prijsje!