Bv.: adrp@gmail.fr
Menu ×
Home>wie-zijn-wij

Wie zijn wij

Er was eens… Vertbaudet, de specialist van de mode voor kinderen (kleding, schoenen en accessoires) en aanstaande moeders. (prêt-à-porter, chaussures et accessoires) et futures mamans !

In 1963 heeft Anselme Dewavrin, aan het hoofd van een familiebedrijf in de textiel, het goede idee
om een postorderbedrijf op te zetten..100% bestemd voor de kinderen
Langzaamaan wordt het merk steeds groter en heeft het steeds meer succes bij de moeders.
Een paar belangrijke momenten in het leven van Vertbaudet…

Quelques moments forts dans la vie de vertbaudet…

  • Opening van de eerste winkel in Rijsel in 1996
    Er zijn er nu meer dan 60 in de hele wereld
  • De eerste stappen in Europa :
    In Groot-Brittannië (1996), daarna in Portugal (1999), in Spanje (2005), in Zwitserland (2006), in België en in Duitsland (2007).
  • 1999 : Het merk komt op internet met zijn eigen site.
  • Vertbaudet gaat sindsdien verder met zijn tijd..actief op de sociale netwerken (facebook, google + pinterest) en toegankelijk op alle mogelijke mobiele telefoons e.d.
  • 2012 een nieuwe fase voor het merk op internationaal niveau : de opening vertbaudet.com ! Vertbaudet kan u nu over de hele planeet leveren…in maar 5 dagen !
  • 2015 : Vertbaudet start in België

Sinds het begin heeft Vertbaudet met zijn collecties zijn aandacht en kennis georiënteerd op de eisen van de ouders en de behoeften van de kinderen. Collecties met een goede balans stijl/kwaliteit/prijs. We kunnen dit eventueel in 3 woorden omvatten…

Expertise

Goed uitgedachte artikelen die de kinderen fijn groot laten worden, dat is het mooiste geschenk dat aan de ouders gegeven kan worden.

Creativiteit

Vrijmoedigheid, verbeelding, innovatie..het is allemaal nodig om het dagelijks leven van grote en kleine mensen veel kleur te geven.

En oprechtheid

Om verder te gaan op deze weg en met de wil om te luisteren naar degenen die hun vertrouwen aan ons merk schenken en in alle respect voor de jeugd.. Waarden die bij Vertbaudet hoog in het vaandel staan :
«  de kinderen eerst ! »